Despre noi

gohub_logo100

GOHUB este magazin de tehnologie mobila, produse smart si accesorii.Am vizitat cele mai importante expozitii de tehnologie din lume mereu in cautarea celor mai interesante tehnologii si dispozitive, gadgeturi si accesorii. Unele dintre acestea sunt deja prezente in viata noastra in mod curent, dar pe altele abia le-am descoperit si noi, le-am testat si ne-au placut.

Fie ca sunt mai complicate fie ca sunt mai simple ele ne sunt utile, ne amuza, ne pasioneaza si cu siguranta ne apropie.

Azi atentia noastra se indreapta catre tehnologia mobila si a universului de echipamente si accesorii care o insoteste iar misiunea noastra este sa aducem in atentia dumneavostra cele mai interesante produse existente in prezent, dar si viitoare tehnologii si produse smart ale unei noi ere.

Pasiunea pentru hardware si software ne-a indrumat pe aceasta cale iar lucruri interesante nu vin doar de pe alte taramuri. Partenerii din tara cu care lucram, programeaza si dezvolta unelte interesante care sunt folosite si apreciate in toata lumea. Le vom descoperi si explica aici fiind convinsi ca acestea vor schimba lumea in curand.

Universul GOHUB inseamna tehnologie, gadgeturi si accesorii, lucruri de care suntem pasionati si pe care vi le oferim si dumneavoastra, sperand ca va vor surprinde in mod placut asa cum ne-au surprins si pe noi. Echipa noastra se straduieste sa ofere in mod constant cele mai noi si cele mai bune accesorii pentru cele mai populare dispozitive.

Toate vin cu posibilitatea de returnare in 14 zile si garantie, asigurandu-va un confort deplin în privința achizitiei facute.

GOHUB se angajeaza sa ofere servicii excelente clientilor si ne propunem sa oferim informatii exacte si utile prin intermediul site-ului nostru.

Sperand ca informatiile prezentate despre noi va sunt utile, dorim in viitor sa ne cunoastem mai bine si sa descoperim impreuna produse interesante.Echipa GOHUB.COMPANIE

SC GOHUB SHOP SRL

Str. Tudor Vladimirescu, nr. 63, ap. 2 Cod postal 540014

Tirgu Mures, Judet MURES, ROMANIA

CUI: 32353035; Atribut fiscal: RO

Registrul Comertului: J26/1053/2013

Banca Transilvania, Sucursala TARGU-MURES

Cod IBAN: RO57BTRLRONCRT0250928901

Telefon: 0759-057588

Email: info@gohub.ro